Başkan Cemil Deveci hedeflerini anlattı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yaklaşan seçim süreci öncesi üyelerle buluşarak belediyenin gerçekleştirdiği projeleri ve hedeflerini anlattı.

Başkan Cemil Deveci hedeflerini anlattı
Başkan Cemil Deveci hedeflerini anlattı Samsun Güncel Haber

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yaklaşan seçim süreci öncesinde partililerle bir araya gelerek belediyenin gerçekleştirdiği projeleri ve önümüzdeki dönemdeki hedeflerini anlattı. Başkan Deveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam saygıdeğer üyelerimizle bir araya geldik ve belediyemizin gerçekleştirdiği projeleri ve gelecek hedeflerini konuşarak, seçim sürecini birlikte değerlendirdik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel akşamda emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma ve katılan herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

PROJELER VE HEDEFLER DETAYLICA ELE ALINDI

Atakum Belediye Başkanı Deveci, toplantıda belediyenin bugüne kadar gerçekleştirdiği projeleri detaylı bir şekilde üyelerle paylaşarak, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayan çalışmaları değerlendirdi. Aynı zamanda gelecek dönem için belirlenen hedefleri de detaylandırarak üyelerin katkı ve görüşlerini aldı.

TEŞEKKÜR MESAJI

Başkan Deveci, birlikte geçirilen bu verimli akşam için emeği geçenlere teşekkür ederken, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, partililerle güçlerini birleştip ilçenin daha yaşanabilir bir yer olması için çalışmaların süreceğini belirtti. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak