Fofana Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Oyunda kaldığı süre içerisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve Holse'ye asist yapan Fildişili kanat oyuncusunun sağ arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıkması herkesin moralini bozdu.

Fofana Fenerbahçe maçında oynayacak mı?
Fofana Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Samsun Güncel Haber

Samsunspor'da Morkye Fofana üzüntüsü yaşanıyor. Sivasspor karşılaşmasında sürpriz bir şekilde ilk on birde sahaya çıkan yıldız oyuncu, alınan galibiyette önemli bir rol üstlenirken; maçın 77. dakikasında yaşadığı sakatlık taraftarları derinden yaraladı. Oyunda kaldığı süre içerisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve Holse'ye asist yapan Fildişili kanat oyuncusunun sağ arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıkması herkesin moralini bozdu. 

MR'I YARIN ÇEKİLECEK 

Yapılan ilk müdahalesinin ardından dinlenmeye çekilen Morkye Fofana'nın sakatlığındaki net durum yarın çekilecek MR'ından sonra belli olacak. Hafta içinde Alanyaspor ile oynanaca Ziraat Türkiye Kupası maçında riske edilmeyecek kırmızı beyazlı oyuncunun, hafta sonu İstanbul deplasmanında ki Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi yoğun mesai harcayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak