Havza Belediye Başkan Aday Adayı Sarıoğlu, Her Alanda Havza İçin Çalışacağız

Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu, Havza’nın Türkiye’nin en gelişmiş ilçeler arasına adını yazdırmak için çalışacaklarını bildirdi.

Havza Belediye Başkan Aday Adayı Sarıoğlu, Her Alanda Havza İçin Çalışacağız
Havza Belediye Başkan Aday Adayı Sarıoğlu, Her Alanda Havza İçin Çalışacağız Samsun Güncel Haber

Havza’da Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra gece gündüz ziyaret ve çalışmalarına devam eden Kumru Çiçek Sarıoğlu, işyeri, canlı hayvan pazarı, sebze pazarı ve ev ziyaretlerinde Havza için yapmayı düşündükleri çalışmaları anlatıyor.

Başarılar ve ödüllerle dolu bir özgeçmişi olan Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu yaptığı ziyaretlerle ve çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazandı.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu siyasi çalışmalar kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler ve sohbetlerde Havza’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirerek dayanışma ve istişare ruhuyla  ile kültür, sanat, sağlık, imar, çevre, altyapı, spor, lojistik, sanayi, istihdam, eğitim, eğlence gibi bir çok alanda projelendirip büyük atılımları hayata geçireceğini vurguladı.

Havza Yine Bir İlke İmza Atmak İçin Hazır !

Ak Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu ; “ İlçemizde ortak akılla ve periyodik programlarla en kısa zamanda hedefimiz Türkiye’nin en gelişmiş ilçeler arasına adını yazdırmaktır. Bir çok alanda, Devlet ve Uluslararası teşvik ve destek programlarını, belediyemiz ve hemşerilerimizin faydalanabilmesi için uzman ekip çalışmalarımız olacaktır” dedi.

Sarıoğlu; “ Havzanın Belediye başkan aday adayı olarak; Çevre ve Sosyal Yaşam, Kültür ve Turizm, modern altyapı ve mimari, Mühendislik ve rekreasyon başlıklı bir çok alanda Yurtiçi ve Yurtdışı tecrübelerimiz bulunmaktadır. Teknik ve donanımlı kadrolar oluşturarak iş ve proje üretme noktasında hassasiyet gösteriyoruz. Belediyemizin yönetilmesi ve geliştirilmesi noktasında özümüzden ve geleneklerimizden kopmadan modern bir belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalar yapacağız projeler üreteceğiz. Havza halkından alacağımız güçle bu çalışmalarımızı yerine getireceğiz. Her alanda havza için çalışacağız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak