MOSSAD TÜRKİYE’DE NE YAPIYOR?

Ülkemizde son günlerde iyice artan provakasyonlar toplumun sinir uçlarıyla oynayan provokatörlere karşı çok dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Bir yandan ırkçılık bir yandan uç milliyetçilik bir yandan ise inançlar üzerinden yapılan operasyonları endişe ile takip ediyoruz.

MOSSAD TÜRKİYE’DE NE YAPIYOR?
MOSSAD TÜRKİYE’DE NE YAPIYOR? Samsun Güncel Haber

Türkiye’nin göz bebeği MİT’in İsrail istihbarat servisine yönelik yaptığı operasyon ve tutuklanan 34 casus bu olayları aydınlatmaya son derece yardımcı olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu’ya “Gazze Kasabı” diye seslenmeden önce de durduğu yeri çoktan belli etmişti ve bunun ardından 1 Aralık’ta Wall Street Journal gazetesi Dion Nissenbaum imzalı bir haber yayımlayarak İsrail'in Türkiye, Lübnan, ve Katar'da suikastler planladığını duyurmuştu.

Türkiye bu iddiaya cevaben; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın farklı istihbarat örgütlerinin de girişebileceği bu tür eylemlere asla izin vermeyeceğini vurguladı. Türkiye'de yapılabilecek bu tür eylemlerin hukuka aykırılığına dikkat çekilirken Mossad'ın Türkiye'deki yasal temsilcilerinin uyarıldığı açıklandı. 

Tam bir ay sonra MİT 8 İl’de operasyon düğmesine bastı 34 casus yakalandı MOSSAD’ın çalışma yöntemini bilen Milli İstihbarat Teşkilatımız operasyonları devam ederken;
İsrail en çok okunan gazetesi Harertz haberi "Mossad Casusları Türkiye'de yakalandı" başlığıyla verdi.

Filistin halkına soykırım yapmaya devam eden  İsrail'in, istihbarat örgütünün Türkiye'de provokatif casusluk faaliyetlerini arttırması aslında beklenen bir hamleydi.
Bunun amacı açıkça Türkiye’yi iç karışıklığa sürüklemekle uyarıp parmak sallamak.

Türkçü, Kürtçü, Milliyetçi, İslamcı, Solcu, Sağcı kostümleriyle tiyatro gösterilerini yapmaya başladılar bile…
Yakın zamanda kimlerin toplum mühendisliğine giriştiği, hangi grupların, hangi gazetecilerin İsrail’den ne kadar para aldığını da öğreniriz elbet…

Ez cümle…
Coğrafyamız, komşularımız ve insanlık üzerinde kıvılcımlar harlanırken ateşe ortak olmayın kimsenin ateşine benzin taşıyıp…
Nereden beslendiğini bilmediğiniz şahısların ne fikrine ne de öfkesine basamak olmayın.
Bizim Türkiye’den başka yurdumuz yok!

Hiç şüphem yok ki Devlet At’ı ve İt’i tanıyor.

Zeynep Ceyda Akduman

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak