KÖRFEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI Erkan ÇAKIR

1979 yılında Büyükoyumca Mahallesi'nde dünyaya geldim. 25 yıldır Körfez Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Körfez Mahallesi için yapılacak çok hizmet olduğuna inandığım için aday oldum. Yaşamımın büyük bölümününde halk ile iç içe olan kamu görevlerinde bulundum. Vatandaşın sorunlarının nasıl çözüleceğini ve vatandaşa nasıl hizmet edileceğini tecrübe eden bir kardeşiniz olarak, mahallemize hizmet etmek için bu yola çıktım.

KÖRFEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI  Erkan ÇAKIR
KÖRFEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI  Erkan ÇAKIR Samsun Güncel Haber

Hizmet, benim için bir yaşam bicimidir. 20 yıldan fazla bir süredir belediyecilik görevi yapmam nedeniyle, hizmet noktasında edindiğim bilgi ve tecrübe ile mahallemizin daha huzurlu, daha gelişmiş ve daha temiz olması için bu yola çıktım ve siz mahalle sakinlerimizin oylarına talibim. 


Mahallemizde yaşayan her bireyin ihtiyaçlarını anlamak ve onların sesi olmak için buradayım. Toplumsal dayanışmanın gücüne inanıyorum ve birlikte çalışarak mahallemizi daha yaşanabilir yer haline getireceğimize inanıyorum. Şu anki yaşamamı şekillendiren en önemli rollerden bir tanesi, 2 kız çocuğunun babası olmaktır. Çocuklarımızın sağlıklı ve huzurlu bir mahallede yetişmesinin önemi yakınen bildiğim için, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza; yaşanılabilecek bir mahalle kazandırmak amacıyla bu yola çıktım.


Neden Erkan Çakır:

2001-2004 yılları arasında Gazetecilik 
2004-2009 yılları arasında Kurupelit Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü
2009-2023  yılları arasında Atakum Belediyesinde:
Fen İşleri Park Bahçeler Temizlik Hizmetleri 
Zabıta müdürlüğü  
Spor müdürlügü
Halen Atakum belediyesinde görev yapmaktadır

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak