AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kaya’dan İttifak Ortağına ziyaret

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya siyasi çalışmalarına ve destek ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kaya’dan İttifak Ortağına ziyaret
AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Kaya’dan İttifak Ortağına ziyaret Samsun Güncel Haber

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya siyasi ziyaretler kapsamında son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Havza İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Havza’da belediye seçimleri ve genel siyaset hakkında görüşmeler yapılan ziyaret sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız İbrahim Yüksel Bey ve Değerli Yönetimine teşekkür ederim. İlerleyen günlerde listeler açıklandığında listede adımızın olması ve bu göreve layık görülmemiz halinde Cumhur İttifakına yakılır bir anlayışla İstişare kültürüne bağlı hareket edeceğiz. Havza’da Genel Başkanlarımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli beylere yakışır bir hizmet anlayışı ile işimize dört elle sarılacağız. Ortak aklımız Havza ve Havzayı vatandaşına yakışır ve günümüzün tüm imkanlarından faydalanan bir ilçe konumuna getirmektir. Misafirperverlikleri ve değerli fikirleri için İlçe Başkanımız ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise ; “2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde biz de MHP olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık, genel merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Havza’da şuan Belediye Başkanlığı için partimizden 4 Belediye Başkan Aday Adayı ve 8 Belediye Meclis üyesi adaylığı başvurusu aldık, başvurular gelmeye devam ediyor. Temennimiz Havza’da ittifak çatısı altında bu dönem Belediye Başkanlığının MHP’ye verilmesinden yöne olsa da  genel merkez nezdinde AK Parti ve MHP’nin görüşmeleri devam ediyor. Genel Başkanlarımızın takdirleriyle başkanlık kime verilirse verilsin bizler Havza İlçe teşkilatı olarak var gücümüzle Genel Başkanımız ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda çalışacağız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Görüşmede AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile güncel konular ve Havza’da yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak