Bakanlar geliyor! Adalet Spor Oyunları final heyecanı Samsun'da yaşanacak

Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'de ilk defa adliye çalışanlarının katılacağı Adalet Spor Oyunları Samsun'da 7 branşta toplam 600 adliye ve ceza infaz kurumlarında görev yapan sporcu mücadele edecek. Oyunlara Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın da katılması bekleniyor.

Bakanlar geliyor! Adalet Spor Oyunları final heyecanı Samsun'da yaşanacak
Bakanlar geliyor! Adalet Spor Oyunları final heyecanı Samsun'da yaşanacak Samsun Güncel Haber

600 PERSONEL KATILACAK 

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında 13-15 Ekim tarihleri arasında kentte düzenlenecek olan ekinlikte, voleybol, basketbol, koşu, okçuluk, yüzme, satranç, bowling, tenis ve masa tenisinden oluşan 7 branşta sporcular yarışacak. Adalet Spor Oyunları'na Karadeniz, Marmara ve İç Anadolu bölgelerindeki 42 ilden 100'ü kadın, 500'ü erkek olmak üzere toplam 600 adliye ve ceza infaz kurumlarında görev yapan sporcu katılacak. Oyunlara Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın da katılması bekleniyor. 

 

'BÜYÜK HEYECAN YAŞIYORUZ'

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Cumhuriyetimizin 100. yılında bakanlığımızın düzenleyeceği Adalet Spor Oyunları'nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 13 Ekim Cuma akşamı saat 19.00'da etkinlikler kapsamında Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda, bakanlarımızın teşrifleri ve sporcularımızın katılımı ile meşalemiz yakılacak. Ardında Sanatçı Ege'nin de sahne alacak. Açılışımıza tüm Samsun halkını bekliyoruz. Cumartesi günü ise müsabakalarımız resmi olarak başlamış olacak" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak