Samsun'a geldi, ortalık karıştı! Yılmaz Vural Samsunspor'a mı geliyor? SMG'ye açıkladı

Bugün Samsun'a gelen Yılmaz Vural ile ilgili, "Yılmaz Vural" Samsunspor ile mi anlaştı iddiası gündem oldu. Vural, konuya ilişkin Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural'a özel açıklamalarda bulundu.

Samsun'a geldi, ortalık karıştı! Yılmaz Vural Samsunspor'a mı geliyor? SMG'ye açıkladı
Samsun'a geldi, ortalık karıştı! Yılmaz Vural Samsunspor'a mı geliyor? SMG'ye açıkladı Samsun Güncel Haber

YILMAZ VURAL SAMSUNSPOR'A MI GELİYOR? 

Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural Samsun'da. Vural'ın Samsun'a gelmesiyle, Samsunspor ile anlaştığı iddia edildi. Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural'a özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, şehre bir söyleşi için geldiğini söyledi.

Kırmızı - Beyazlıların Aykut Kocaman, Sergen Yalçın ve Rıza Çalımbay'dan olumsuz dönüş almasından sonra Başkan Yüksel Yıldırım'ın teknik direktörlük konusunda yabancı hocalarla nabız yoklamaya başladığı belirtilmişti. Ancak, Yılmaz Vural bugün sabah uçağıyla Samsun’a geldi.  Vural'ın Samsun'a gelmesi, Teknik Direktörlük arayışını sürdüren Samsunspor'da taraftarında gündemi oldu. Vural ise Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural'a özel açıklamalarda bulundu. Vural, şehre bir söyleşi için geldiğini belirterek, "Sabah Samsun'a geldim. Sağ olsun insanlar Samsunspor ile yakıştırıyor. Ama buraya özel bir fabrikanın sahibi arkadaşlarımın daveti üzerine geldim. Onların özel bir günü burada çalışan arkadaşlarla bir araya geleceğiz. O amaçla geldim. Samsunspor ile alakası yok. Samsunspor’dan teklif gelirse değerlendirmek isteriz. Samsun'a inince kıyamet koptu. Tesadüf olmuş. Ama dediğim gibi sadece, kulübün herhangi bir daveti yok" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak