TERME BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERMİŞTİ ŞEHİTLER ANITI AÇILIYOR

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 15 Temmuz gecesi müjdelediği Terme Şehitler Anıtı'nın açılışının cuma günü yapılacağını açıkladı

TERME BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERMİŞTİ ŞEHİTLER ANITI AÇILIYOR
TERME BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERMİŞTİ ŞEHİTLER ANITI AÇILIYOR Samsun Güncel Haber

15 Temmuz gecesi düzenlenen anma programında Terme'de birşehitler anıtı olmadığına dikkat çekerek, bu vatan için canlarını feda eden ölümsüz kahramanlar için bir anıt yapmaya kararverdiklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sözünü tuttu. Kılıç, Şehitler Anıtı'nın cuma günü düzenlenen törenle açılışının yapılacağını söyledi.

ANILARI YAŞATILACAK

22 Eylül Cuma günü saat 13.30'da Yeni Mahalle Saray Caddesi Hapanaltı yöresinde gerçekleştirilecek Şehitler Anıtı'nın açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Kılıç, "Malazgirt'ten Çanakkale'ye, Kurtuluş Savaşından Kore'ye, Kıbrıs'a, PKK hain terör örgütüne karşı, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözüyle sokağa çıkarak, FETÖ'cü alçaklar tarafından şehit edilen kahramanlar dahil tüm şehitlerimizin anısını yaşatmak için aylardır bir çalışma yürütüyorduk. 15 Temmuz gecesi de bu çalışmamızı hemşehrilerimizle paylaştık. Bu anıtı inşa ederken, ortak aklı da işin içine katarak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Sayın Ahmet Diril'i ilçemizde ağırlayarak, anıt hakkında istişarede bulunmuştuk. Bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizin adını bu anıt ile ölümsüzleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak