SAMSUNLULARA BİR UYARIDA AFAD'TAN GELDİ!

Meteoroloji ve Samsun Valiliği'nin kuvvetli yağış uyarısının ardından bir uyarı da AFAD'tan geldi. Yapılan açıklamada, "Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

SAMSUNLULARA BİR UYARIDA AFAD'TAN GELDİ!
SAMSUNLULARA BİR UYARIDA AFAD'TAN GELDİ! Samsun Güncel Haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Bölgemizde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinden itibaren Samsun ve Ordu çevrelerinde kuvvetli (20-50 kg/m2) yer yer çok kuvvetli (50-75 kg/m2) olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." dedi. 
Samsun Valiliği'nden ise denize girilmemesi konusunda uyarı yapılarak, “Kıymetli hemşehrilerimiz; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'ndan alınan verilere göre bugün ilimiz sahilinde rüzgar beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle rica ederiz” ifadelerini kullandı. 

AFAD'TAN SAMSUN UYARISI 
Meteoroloji ve Samsun Valiliği'den yapılan uyarıların ardından bir uyarı da Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan geldi. AFAD tarafından SMS yoluyla yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi; 

Meteoroloji'ye göre Samsun'da kuvvetli yağış bekleniyor, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak