SAMSUN İÇİN UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Samsun’da kuvvetli yağış uyarısında bulundu, Samsun Valiliği de denize girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

SAMSUN İÇİN UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ!
SAMSUN İÇİN UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ! Samsun Güncel Haber

Uzun süredir kavurucu sıcaklıkların etkili olduğu Samsun’da yerel kuvvetli yağış beklendiği uyarısı yapıldı. Meteoroloji yağışların özellikle Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batısında yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olabileceğini bildirdi. Valilik ise rüzgar nedeniyle boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına vatandaşlara ‘denize girmeyin' dedi.

SAMSUN İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI 
AFAD da Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Çorum, Kastamonu’da yerel olarak kuvvetli, Samsun’un doğusu ile Ordu’nun batısında yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini söylendi.
YER YER KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yapılan son değerlendirmelerin ardından vatandaşları uyaran Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Sinop, Amasya, Tokat, Çorum ve Kastamonu'da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batısında yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Pazartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Oluşması muhtemel faktörler ise ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda riskler” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak