SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI'DAN EĞİTİM VURGUSU: ''ÜST SEVİYELERE ÇIKACAK''

Vali Orhan Tavlı, gerçekleştirilen eğitim yatırımlarıyla Samsun'u Türkiye sıralamasında daha üst seviyelere çıkaracaklarının altını çizdi

SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI'DAN EĞİTİM VURGUSU: ''ÜST SEVİYELERE ÇIKACAK''
SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI'DAN EĞİTİM VURGUSU: ''ÜST SEVİYELERE ÇIKACAK'' Samsun Güncel Haber

Samsun Valisi Orhan Tavlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Müdürü Dr. Murat Ağar ve müdür yardımcılarından 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesi okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayısının yanı sıra tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili bilgi aldı aldı.

"ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM"

Gerçekleştirilen eğitim yatırımlarıyla ulaşılacak okul ve derslik sayısı ile uygulanacak projelerle Samsun’u eğitimde Türkiye sıralamasında daha üst seviyelere çıkaracaklarını söyleyen Vali Tavlı, “Bizim önceliğimiz eğitim. Eğitim, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip bireyler olmaları ve milli ve manevi değerlerle yetişmesinde büyük önem taşımaktadır. Bu doğrultuda var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

PROJELERİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Vali Tavlı,  öğrencilerin ders müfredatının yanı sıra Benim Okulum, Bilim Samsun, Samsun Matematik Seferberliği gibi eğitim projelerinin yanında Geleceğe Kulaç Atıyorum, Okulum Sahnede, Müzede Bir Gün gibi sosyal, kültürel ve sportif projelerle zihinsel ve fiziksel becerilerini kuvvetlendirmeyi de amaçladıklarını vurguladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak