AK PARTİ KADIN KOLLARI TANITIM MEDYA BAŞKANI ARZU ŞENKAN İSTİFA ETTİ

Geçen Mayıs ayında yapılan Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Arzu Şenkan, AK Parti Samsun Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanlığından ayrıldı.

AK PARTİ KADIN KOLLARI TANITIM MEDYA BAŞKANI ARZU ŞENKAN İSTİFA ETTİ
AK PARTİ KADIN KOLLARI TANITIM MEDYA BAŞKANI ARZU ŞENKAN İSTİFA ETTİ Samsun Güncel Haber

Şenkan sitem dolu ayrılığının sebeplerini yazarken, “linç edildim, aday adaylığımla ilgili insanlıktan utandıracak şeyler duydum ve şahitte oldum” diye yazarak arkasında adeta pimi çekilmiş bir bomba bıraktı.

İşte o veda yazısı;

Selamun aleyküm herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi uzunca bir süredir toplantılara gelmiyorum. Birçok kez de uzak kaldım çünkü muhalefetle uğraşmayı buradaki muhalefetle uğraşmaktan daha öncelikli gördüm.

Maalesef teşkilat davaya gerçekten hizmet edenler hariç güç savaşlarına dönmüş. Göze girme çabaları, yanlışı görerek sessiz kalmak, üstüne basmak, yerimi alır korkusu vs vs…

Ben hayatım boyunca kimseye duymak istediklerini söyleyen biri olmadım, olmayı da düşünmüyorum.

Neyi kaybedersem kaybedeyim. Çevremdekileri daima doğruluğa dürüst olmaya ve sadece Allahtan korkmaya davet ettim. Gördüğüm usulsüzlükleri haksızlıkları korkusuzca haykırdım hayatım boyunca.

Elhamdülillah Allah da hep yardımcım oldu.

KARŞIMA ÇIKAMAYANLAR YANDAŞLARINI SALDI ÜZERİME

2018’den bu yana hiç de hoş olmayan şeyler yaşadım. Linç edildim. Bizzat karşıma çıkamayanlar üzerime yandaşlarını saldı sinsice.

Özellikle milletvekilliği aday adaylığımla ilgili insanlıktan utandıracak şeyler duydum ve şahitte oldum. Grup yazışmalarına hepiniz şahit oldunuz.

Keşke hiç teşkilata girmemiş olsaydım.

Görüyoruz ki Allah’ın adaleti en güzel cevap. Ben 2002’den bu yana zaten bu davanın içinde karınca misali destek verdim.

Keşke hiç teşkilata girmemiş olsaydım. Belki böyle kırgınlık yaşamazdım. Reise ve davasına olan sevdam ve desteğim son nefesime kadar devam edecek. Ama teşkilatta daha fazla üvey evlat muamelesi görmek istemiyorum. Ki Allah’a şükür zerre kadar kendim için bir şey beklemedim istemedim. Allah şahit.

Son olarak sizleri Allah’a emanet ediyorum. Diğerlerini de HAVALE…

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak