KENDİ HÜCRELERİNİZİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

2018 yılından itibaren medikal estetik ve bütüncül tıp ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı eğitimler ve kongrelere katılarak mesleki donanımlarıma katkı sağladım. 2022 yılı itibariyle kendi kliniğimde dolgu, botoks, ip askı, altın iğne radyofrekans, PRP, mezoterapi, ozon terapi, hacamat (kupa) ve intravenöz tedaviler ile hastalarıma hizmet vermekteyim.

KENDİ HÜCRELERİNİZİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN
KENDİ HÜCRELERİNİZİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN Samsun Güncel Haber

Fransız İp Askısı

Fransız askısı, 30 ila 65 yaş arasındaki kadınlar ve erkekler için uygun bir yöntemdir. Ameliyatsız bir yüz germe işlemi olan yüz askılama, ciltteki sarkmaları yukarı doğru kaldırır ve böylece genç bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Medikal Cilt Bakımı

Medikal cilt bakımı profesyonel ekipmanların kullanıldığı, cilt bakımına yönelik serumların sürüldüğü hedefe yönelik bir cilt bakımıdır. Medikal cilt bakımlarında siyah nokta temizleme, cilt canlandırma, cilt gençleştirme, yağlı veya kuru cilde yönelik işlemler yapılıyor.

PRP Tedavisi

PRP, iyileşmeyen yaralarda, ortopedik sorunlarda, vasküler problemlerde, diş hekimliğinde ve estetik amaçlı kullanılır. PRP tedavisi kırışıklık, leke oluşumları, sivilce ve yara izleri ve cilt çatlaklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Uygulama sonrasında sarkmada ve kırışıklık izlerinde azalma gözlenir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak