Mehmet Abiye Vefa Gecesi

Samsun basın ve spor camiasının tanınan ve sevilen simalarından Mehmet Soykan’ın vefatının 1. Haftasında Atakum Belediyesi’nin ve taraftar derneklerinin katkılarıyla Atakum Yalı Kafe’de düzenlenen programda Kuran-ı Kerim Tİ Belediye Başkanı İshak Taşçı, birçok taraftar derneği ve üyeleri, Samsunspor sevdalıları Mehmet Soykan’ın sevenleri katıldı.

Mehmet Abiye Vefa Gecesi
Mehmet Abiye Vefa Gecesi
Haberin galerisi için tıklayın!

 

Gecede sırayla görüş bildirmek isteyenler mikrofonu aldılar ve salona seslendiler. Gecede söz alan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı: “Atakum Belediyesporda görev yapan bir hocamızdı bir kardeşimizdi. Efendi kişiliği ile örnek teşkil eden bir başkandı, hocaydı, arkadaştı, Samsun sevdalısıydı. Mehmet Soykan’ı sıradan bir vatandaş olarak göremeyiz. Ömrünü Samsunspor’a Samsun’a harcamış bir kardeşimizdi Mehmet Soykan demek Samsun demektir, Mehmet Soykan Samsunspor demektir. Bizler bu yüzden Mehmet Soykan kardeşimizi unutmayacağız.” İfadelerini kullanan Taşçı sözlerine şöyle devam etti. “Belediye Meclisi toplantımızda İstiklal Mahallesinde yapımına başladığımız inşallah önümüzde ki ayda açılışını yapacağımız 3250 ’lik alana yapılan halı saha park spor tesislerine Mehmet Soykan Tesisleri ismini vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Gecede duygusal anlar yaşandı. Konuşmalar bittikten sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından gece sona erdi. Bizde Samsun Güncel Haber olarak Mehmet Soykan abimizi rahmetle anıyor ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, kalabalık ve iç mekan

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak