Vezİrköprülü Muhtarlar "Vekil İstiyoruz"

Tüm Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini onaylaması ile birlikte, oy pusulalarında olası aday adaylarının isimleri yavaş yavaş belirlenmeye başladı.

Vezİrköprülü Muhtarlar
Vezİrköprülü Muhtarlar Samsun Güncel Haber

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 20 yıldır Vezirköprülü adayın olmaması, seçimlerde de sıralamada 6. yada 7. sıralarda olması nedeniyle Vezirköprü'den Vekil çıkmaması  vatandaşların bu seçimdeki beklentilerini de artırdı. 

Hafta sonu Vezirköprülü sivil toplum örgütlerinin yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıda Vezirköprü'den Vekil istiyoruz mesajı verildi. Toplantıdan herhangi bir aday adayı ismi çıkmazken, bu sabah saatlerinde 160 mahalle muhtarını temsilen 90'a yakın muhtar, basın açıklaması yaparak, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i Vekil olarak görmek istediklerini dile getirdi. Muhtarlar yaptıkları istişare toplantısı sonrası yaptıkları basın açıklamasında, "biz Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis'i vekil olarak görmek istiyoruz. Vezirköprü'yü karış karış bilen hizmet eden başkanımızı vekil olarak göndermek istiyoruz. İbrahim Sadık Edis'in her daim arkasındayız. Aday olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" ifadelerine yer verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak