Kurultay çağrısı

CHP Samsun eski İl Başkanı Tufan Akçagöz Basın açıklamasında bulundu.

Kurultay çağrısı
Kurultay çağrısı

Kurultay süreci hakkında basın açıklamasında bulunan CHP Samsun eski İl Başkanı Tufan Akçagöz ‘kurultay’ çağrısında bulundu.

24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Akçagöz, ‘‘16 Nisan’da Nisan’ da sinyalini veren tek adamlık rejimi maalesef 24 Haziran’da hayat buldu. Genel seçim bir başarısızlık tablosu’’ izmir escort

‘‘Buna tahammülümüz yok’’

1 Kasım seçimlerine nazaran ciddi oy kayıpları yaşandığını belirten Akçagöz, ‘‘ 24 Haziran’da 800 binden fazla oy kaybımız oldu. Samsun’da ise 30 binden fazla oy kaybettik. Bu kadar oy neredeyse 1 milletvekili ediyor. Bu tablo gösteriyor ki doğruları yapmazsak önümüzdeki seçimlerde hezimetle sonuçlanabilir. Buna bir CHP’li olarak buna tahammülümüz yok’’ diye ifade etti.

‘‘Onursal başkan olarak kalmalıdır’’

Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultaya gitmesi gerektiğini dile getiren Tufan Akçagöz, ‘‘ Bir ana muhalefet partisi Ankara’dan çıkıp 500 km  göze alabiliyorsa o ülkede ‘adaletin yoktur’ diyerek tarihe notumuzu düşürdük. Genel Başkanımızı o dönemde kutladım şimdi de huzurunuzda da kutluyorum. Ortaya çıkan tablo maalesef şapkamızı önümüze koyup düşünülmesi dönem. Bu yüzden CHP’de değişimden yanayım. Değişim isteğimiz bir kaosa veya parti içi bir kavgayı körükleyen seçimden bahsetmiyorum. Samsun kurultay delegesi avukat Tufan Akçagöz olarak genel başkanımdan kurultaya gidilmesi talebinde bulunuyorum.’’ Söyledi.

‘‘İl başkanlığını düşünmüyorum’’

Basın toplantısında bir basın mensubunun sorusuna cevap veren Akçagöz, ‘‘Ne olacaksa 6 oklu rozetimizin altında olsun istiyoruz. Şuan için il başkanlığına dönmeyi düşünmediğini’’ belirtti.

 

Haber: Ogün Dürümlü

Fotoğraf: Serhat Çelik

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak