Samsun'da mezarlıkta fuhuş

Türkiye’de son günlerde artan çocuk tecavüzü ve çocuk cinayetleri gündem oluştururken Beyyenice Mahallesi sakinlerinin Sefalı Mezarlığı’na kadın getirildiği iddiası; “Yok artık!” dedirtti.

Samsun'da mezarlıkta fuhuş
Samsun'da mezarlıkta fuhuş
Haberin videosu için tıklayın!

Çarşamba ilçesi Sefalı Mezarlığı’nda fuhuş yapıldığını iddia eden Beyyenice mahallesi sakinleri mezarlıkta nöbet tuttuklarını ve Çarşamba Belediyesi’ne şikayette bulunmalarına rağmen hiçbir önlem alınmadığını söylediler.

Mezarlıkta nöbet tuttuklarını söyleyen Zuhal Kol isimli vatandaş, “Adamlar mezarlığa araba ile kadın götürüyorlar. Bununla ilgili olarak iki kere Çarşamba Belediyesi İmar İşleri’ne bizzat kendim gittim. Güvenlik kamerası takılsın, bekçi verilsin izmir escortk ancak hiçbir önlem alınmıyor. Hatta bir akşam araba burada battı, kadın yürüyerek aşağıya doğru gitti. Biz de halk olarak burada nöbet tutuyoruz. Adam, genç, kadın burada nöbet tutuyoruz. Bir şey olduğu zaman da birbirimize haber veriyoruz” şeklinde konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a ulaşamadıklarını söyleyen Kol, “İki kere İmar İşleri’ne gittim. Belediye Başkanı’nı göremiyoruz ki durumu anlatalım. Buraya gelenlerin Allah korkusu yok ki mezarlıktan korksunlar” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak