15 Temmuz Devam Ediyor

Günlerdir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karar Gazetesine verdiği röportajda söylediklerini vurgularken dün İYİ Parti’li Koray Aydın ve diğer muhalefet partisi üyelerinden de aynı sufleleri duymaya başladık.

15 Temmuz Devam Ediyor
15 Temmuz Devam Ediyor Samsun Güncel Haber

Kılıçdaroğlu’na önümüzdeki genel seçim süreci sorulduğunda “belli gruplar ellerine silah alıp, belirli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse gerilim olmaz siyasi cinayetlere ilişkin kaygım var.” diye çok tehlikeli bir açıklama yaptı.
Aslında bu söylemi ilk ortaya atan PKK’lı Duran Kalkan olmuştu Kalkan şu çağrıyı yaptı “AKPARTİ-MHP faşizmine karşı mücadeleyi sokaklara taşıyalım”

Peşinden İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın “bazı duyumlar alıyoruz siyasi suikastler olabilir” diyerek bir katkı daha yaptı bu kirli manifestoya…

Bu ülkenin geçmişine dönüp baktığımızda siyasi suikast ve cinayetler CHP iktidarında ya da CHP’nin askeri kontrol ettiği dönemlerde yaşanmıştır.
Faili meçhul veya belli cinayetler FETÖ eliyle işlendiği de aşikardır.
40 yıldır bebek, kadın, çocuk, öğretmen demeden öldüren PKK’yı da gayet iyi biliyoruz.

PKK’nın siyasi partisi HDP ile ittifak yapıp bu ülkeyi ele geçirmeye çalışmış Fetö’den yargılanan KHK’lıları göreve iade edeceğim diyen yine Kılıçdaroğlu…

(Ayrıca belirteyim masum olanlar, aktif katılım sağlamayanlar zaten yargılanıp yasalarla görevine iade ediliyor.)

Kılıçdaroğlu’nun göreve iade etmeye çalıştığı fetöcüler cezaevinde talimatla evlenmiş, hamile kalmış ve firari isimler tarafından desteklenen kişiler.

Oy uğruna Atatürk’ün kurduğu partinin geldiği hal içler acısı kendi tabanlarında ki ciddi rahatsızlığı da görmezden geliyorlar hatta Cumhurbaşkanlığı için erken seçim talep eden millet ittifakı kendi tabanlarından korkusuna aday ismi bile açıklayamıyor.

Yine dönelim “siyasi cinayetler/suikastler” söylemlerine…
Almanya ve Fransa’dan sonra ABD’de Ülkücüleri terörist ilan etmek için kolları sıvadı PKK ve FETÖ’den hakkında tutuklama kararı olanları sığınmacı olarak ülkelerinde barındırıp iade etmeyen ülkeler bu milletin en eski, en cesur hareketi olan Ülkücü hareketi terörist ilan ediyor.
ABD’de yer alan komisyonda iki firari PKK’lı üç firari Fetöcü ülkücüleri terörist ilan ettirmek için komisyonda…

Klasik bir fetö taktiği olan bazı siyasilerin dillendirdiği bu tehlikeli söylemler korku ve kaos planları aslında hepimizin anlayacağı bir senaryo “kendi yapacakları eylemleri dile getirip hatta yapıp suçu başkasına atarak mağduru oynamak”
Bu millet artık ne bu oyunlara gelir ne de ülkesini bölmek isteyenlere göz yumar daha 15 Temmuz hain darbe girişiminin acısı tazeyken kimse kimsenin dostlarından aldığı talimatlara boyun eymez.

Selametle…
Zeynep Ceyda AKDUMAN

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak