Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban’ın mutlu günü

Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban’ın kızı Hanife Karaçoban, Oğuzhan Altındal ile dünya evine girdi.

Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban’ın mutlu günü
Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban’ın mutlu günü Samsun Güncel Haber

Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban’ın kızı Hanife Karaçoban Havza Yağlı Tohumlar  Kooperatifinden emekli ve Havzanın sevilen isimlerinden Faruk Altındal’ın oğlu Oğuzhan Altındal ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin özel bir düğün salonunda düzenlenen nikah merasimine bazı protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 Havza Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban bir baba olarak evladının mutluluğuna şahit olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Mevla’m çocuklarımıza uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin.”dedi.

Faruk Altındal ise “Allah’a çok şükür evlatlarımızı tüm sevdiklerimizle beraber güzel bir düğünle dünya evine girmelerini sağladık. Düğünümüz vesilesi ile bizlere sosyal medyadan iyi dileklerini sunan, telefonla arayıp tebrik eden, çiçek gönderen, bizzat düğünümüzü onurlandıran tüm eş dost ve sevdiklerimize teşekkürlerimizi sunarım.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak