Arkoz Gazbeton Genel Müdürü Çelik’ten Başkan Özdemir’e ziyaret

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Arkoz Gazbeton Genel Müdürü Cengiz Çelik Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti. Havza Belediye Başkanı Özdemir; “Havza Belediyesi olarak her zaman yatırımcılarımıza kapımız açık.” dedi.

Arkoz Gazbeton Genel Müdürü Çelik’ten Başkan Özdemir’e ziyaret
Arkoz Gazbeton Genel Müdürü Çelik’ten Başkan Özdemir’e ziyaret Samsun Güncel Haber

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Arkoz Gazbeton Genel Müdürü Cengiz Çelik fabrikanın çalışmaları ve üretime başlanılmasından bu yana geçen süreç hakkında Başkan Özdemir’e bilgiler verdi.

Çelik; “Havza OSB'yi konumu ve sunduğu avantajları nedeniyle seçtik.Havza OSB yatırım için ciddi bir potansiyele sahip. Fabrikamızda 85 kişiye istihdam sağladık. Tam kapasite çalışmaya devam ediyoruz. Desteklerinizden ve ilgi alakanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Arkoz Gazbeton yetkililerine Havza’ya yapmış oldukları yatırımdan dolayı teşekkür ederek; “Yatırımcılarımız bizim için değerli. Ülkemizin üretimine, ekonomisine ve istihdama katkıları ortada. Havzamızın göz bebeği olan Havza OSB yatırımcılarımız için cazip imkanlar sunmakta. İnşallah Havza OSB’de değerli yatırımcılarımızın sayesinde kurulacak fabrikalar ile Havza’da işsizlik bitecek. Değerli Arkoz Gazbeton yetkililerinin şahsında yatırım yaparak istihdam sağlayan tüm yatırımcılarımıza şahsım, ilçem ve istihdam ettikleri her bir kişi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Havza Belediyesi olarak her zaman yatırımcılarımıza kapımız açık.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak