ATASAM ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay ve Atasam Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz, '3 Aralık Engelliler Günü'nde Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu’nu ziyaret etti

ATASAM ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
ATASAM ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR Samsun Güncel Haber

Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay "3 Aralık Engelliler Günü'nde Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu’nu ziyaret edip birliktelik mesajı verdi ve birlikteliğin her engeli yenebileceğinin mesajını verdi 

HERKESİN GÖREVİ VAR 
Atay, herkesin eşit olduğunu belirterek, "Devlet ve millet el ele vererek engelli insanlarımızın kendilerini ve hayallerini gerçekleştirebilecekleri, eşit vatandaşlar olarak toplumda var olabilecekleri imkanları sunmalıyız. Bu şuurla vatandaşlık görevimizi yerine getirmeliyiz, bu inanışla mesleğimizi icra ederken hassasiyet gösteriyor, engelli kardeşlerimize fırsatlar ve kolaylıklar sunmaya çalışıyoruz.  Atasam Sağlık Grubu olarak bu anlamda olumlu mesafeler kat ettiğimize ve engelli kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek daha büyük ve güçlü adımlar atacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

EŞİT HİZMET ÖNEMLİ 
Atasam Sağlık Grubu olarak engelli birey ve yakınlarının her daim yanında olmaya ve sağlık hizmetlerinden dolayı yaşayabilecekleri sorunları ortadan kaldırmak için durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Atay," Sağlık alanında hem de sosyal alanlarda herkesin eşit şartlarda hizmet almasını ve yaşamını sürdürmesini istiyoruz. Özellikle de salgın döneminde toplumsal duyarlılık ve yardımlaşmanın önemi daha çok anlaşıldı. Bu kapsamda Atasam ailesi olarak 3 Aralık'ta değil her zaman engelli bireylerin farkındayız, onların her zaman yanındayız" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, ise şunları söyledi: "Zihinlerindeki ve gönüllerindeki tüm engelleri kaldıran, sadece bir gün değil her gün engellilerin farkında olan Atasam ailesine tüm dernek üyelerim adına çok teşekkür ediyorum."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak