İLYAS KUBİLAY VE KEREM CAN

Akhisarspor, mükemmel pas trafiği ve hızlı hücuma kalkan genç futbolcuları ile Samsunspor karşısında oldukça etkili bir maç çıkardı. İlyas Kubilay'ın mükemmel golünün yetersiz kalacağı belliydi..

İLYAS KUBİLAY VE KEREM CAN
İLYAS KUBİLAY VE KEREM CAN Samsun Güncel Haber
İlk 45 dakikada Samsunspor adına tek pozisyon yine  İlyas'ın, Guido'yu kaleci Lukač ile başbaşa bıraktığı Akhisarspor'un aklını aldığı 39.dakikaydı. İki takımın da birbirine üstünlük kuramadığı ilk yarı sessiz sedasız  bitti.  Tamamen saman alevi gibi geçen bir ilk yarı seyrettik. Akhisarspor da, maçın temposunu yükseltmeden ilk yarıyı uyutarak tamamlamak, ikinci yarıda bulacağı bir golün üzerine yatıp, güle oynaya Samsun'dan gitme düşüncesi belliydi.   İkinci yarı, Samsunspor'un Akhisar üzerine saldırması, maçı rakip sahaya yıkması beklenirken maalesef yine ilk yarıdaki gibi vasat, pasif bir oyunla ikinci yarı başladı. Sönük ve cılız bir baskı ile nasıl gol bulabileceğiz telaşından İlyas Kubilay'ın şık golü ile bir nebze olsun  kurtulduk. Maçta İlyas'ın bireysel hazırlayıp attığı gol, skoru belirledi belirlemesine yalnız, 1-0 skor kimseyi rahatlatmadı. Diken üzerinde izlediğimiz maçta Akhisar'ın atakları hiç de zayıf değildi. Oyundan düşmeyen rakip takım bitiş düdüğüne kadar maçı bırakmadı. Hatta 91.dakikada bir mucize oldu: top Samsunspor kalesine girmedi,  Keremcan'ın ayağına takıldı.
 
     Ertuğrul hocanın beğenmeyip oyuna almadığı İlyas'ın zaruri bir şekilde ( ben ilahi adalet diyorum ) oyuna dahil olması ile Ertuğrul hocayı ipten alması, sosyal medyada günün konusu olmaya aday. Sorunun ne olduğu konusunda hiç kimsenin hiç bir şey bilmediği İlyas konusu ileriki haftalar ne olacak bekleyip göreceğiz. Nacizane görüşüm: İlyas'ın yedek oturtulmasının faturasının ağır olacağı yönünde..
 
    İlyas, Guido , Tomane , Keremcan, Oğuz maçın öne çıkan etkili isimleri. Buğra, maçta dakikalar ilerledikçe kendini hissettirdi. Nadir için yorum şimdilik erken. Ortaya konuşmak gerekirse Akhisar'dan iyi bir futbol oynayamadık. Hatta bir ara Akhisarspor'u seyrettik. Keremcan'ın son dakikada kurtardığı pozisyon gol olsa, şuan herkesin konuştuğu " zaten galibiyeti haketmemiştik " olacaktı. Eğri oturup doğru konuşalım. 
 
    Bir sonraki maçımız Milli maç dolayısıyla 13 gün sonra. Bu aranın en çok bize yarıyacağı kesin. Kadroda sakat ve hasta olan oyuncularımızın iyileşmesi için mükemmel bir zamanlama. Teknik ekibimizin arayı en iyi şekilde değerlendireceğinden, İstanbulspor karşısında formayı hakedene vereceğinden hiç kuşkumuz yok.
 
    Hoşçakalın...
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak