Sel Bölgesine Bem Bir Sen’den Yardım Eli

Geçtiğimiz günlerde Giresun'da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye giden Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) selden etkilenen vatandaşlara yardım eli uzattı.

Sel Bölgesine Bem Bir Sen’den Yardım Eli
Sel Bölgesine Bem Bir Sen’den Yardım Eli Samsun Güncel Haber

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Bşk. Yardımcımız Nurettin Sever, Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli, Giresun  Bem-Bir-Sen İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, Bem Bir Sen Trabzon Bem Bir Sen İl Başkanı Muammer Şahin,  Ordu Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Rahmi Çakar, Artvin Bem Bir Sen İl Başkanı Erdal Genç, Rize Bem Bir Sen Rize İl Başkan Zekeriya Albayrak, Samsun Şube Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi’den oluşan heyet selin en çok zarar verdiği Dereli’de bir dizi incelemede ve yardım faaliyetlerinde bulundular.

Ziyarette Bem-Bir-Sen genel merkezi tarafından hazırlanan 1 tır dolusu yardım malzemesi ilgililere teslim edildi.

Bem Bir Sen Heyeti daha sonra sel felaketi bölgesinde selin verdiği yaraları sarmak üzere bölgede gecesini gündüzüne katarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üreten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler ve yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Ziyaret ve incelemeler ile ilgili bir değerlendirme yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu yaşanan can kayıplarından dolayı üzüntüsünü ifade ederek; “Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Görüyoruz ki devletimiz tüm imkanları ile burada. Sayın Bakanımız olmak üzere yaşanan felaketin izlerinin bir an evvel silinmesi gece gündüz çalışmalara ara vermeden devam edilmekte.   Bizler de destekte bulunmak için 1 tır dolusu içme suyu ve kumanyayı vatandaşlarımıza ulaştırmış olduk. Allah böyle bir felaketi biz kez daha göstermesin.”dedi.

Uslu bir çok sendika üyesinin sahada görevde olduğunu ifade ederek; “Halkımızı  ilgilendiren her alanda Bem Bir Sen aktif olarak halkımız için çalışmakta ve çalışmalarda olmaya devam edecek.”dedi.

Samsun Bem Bir Sen İl Başkanı Savaş Gayretli ise sel felaketinin boyutunun çok büyük olduğunu belirterek; “ Allah beterinden korusun. Burada bir devlet, millet ve sivil toplum dayanışması var. Hayatı normal akışına döndürmek için ciddi manada gayret ediyorlar. Sayın Bakanımıza Allah güç kuvvet versin. Gece gündüz burada çalışmaları takip etmekte. Allah Devletimize milletimize zeval vermesin tüm imkanları ile mağduriyetlerin giderilmesi için çalışılmakta. Hayatı kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak